Het beleid van Triodos Bank

Help je bank te verbeteren en geef je mening. Stuur je bank een bericht!

Oefen invloed uit op jouw bank door te vertellen wat je vindt van hun beleid en investeringen.

Bankprofiel

undefined

Triodos, met hoofdzetel in Nederland, is vertegenwoordigd in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland. Triodos Bank België is in Brussel en in Gent gevestigd maar werkt voornamelijk op afstand (internet en telefoon). Er werken 1.592 mensen voor Triodos, waarvan 156 in België.

Triodos financiert uitsluitend bedrijven, instellingen en projecten met een meerwaarde op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Ze verstrekt leningen aan bedrijven en organisaties maar ook aan particuliere klanten via hypotheekleningen. Daarnaast biedt ze ook beleggingsproducten aan.

Bankactiviteiten stoppen niet aan nationale grenzen. Daarom is dit onderzoek gebaseerd op de gegevens van de hele bankgroep.

Algemene Bankwijzer score

Triodos behaalt de hoogste score in de Belgische Bankwijzer en slaagt met grote onderscheiding. Duurzaam financieel beheer is dan ook de specialiteit van deze bank. Toch is er voor Triodos nog werk voor de boeg op vlak van gendergelijkheid. Op de thema’s wapens en bonussen behaalt de bank dan weer de maximale score.

Kies je taal / Choissisez votre langue:

Onze website is beschikbaar in het Nederlands en Frans. Notre site web est disponible en français et néerlandais.

×

Thank you for submitting

Your message has succesfully been placed

×