Disclaimer

undefined

BankWijzer is een gemeenschappelijk initiatief van FairFin, Reseau Financité, 11.11.11., CNCD-11.11.11 , Amnesty België, Bond Beter Leefmilieu, Oxfam Solidariteit|Solidarité, Netwerk Bewust Verbruiken en de ACV-CSC. De initiatiefnemers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor deze site alsook voor de bijlagen, behoudens de verantwoordelijkheid die Profundo draagt voor de inhoud van de onderzoeksrapporten in het kader van BankWijzer.

Ook voor de opzet van de praktijkstudies geldt een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Hierbij neemt steeds één van de deelnemende organisaties, handelend vanuit het eigen werkterrein, het initiatief en de leiding bij de uitvoering ervan. Meningen op deelonderwerpen geven niet noodzakelijkerwijs de mening weer van alle deelnemende organisaties.

BankWijzer onderzoekt en beoordeelt beleid en de investerings- en financieringspraktijk van bankgroepen actief in België op het gebied van belangrijke maatschappelijke- en duurzaamheidsthema's.

De informatie op deze website (inclusief de bijlagen) is geenszins vertrouwelijk en mag verder openbaar worden gemaakt aan welke persoon dan ook, zonder onze toestemming. Bronvermelding wordt daarbij zeer op prijs gesteld.

BankWijzer streeft in al zijn uitingen naar de grootst mogelijke zorgvuldigheid, maar geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze site en sluit elke vorm van aansprakelijkheid uit voor het gebruik door derden van deze informatie op welke manier dan ook.

undefined

 

 

 

Kies je taal / Choissisez votre langue:

Onze website is beschikbaar in het Nederlands en Frans. Notre site web est disponible en français et néerlandais.

×

Thank you for submitting

Your message has succesfully been placed

×